Caesars’ Horseshoe Lake Charles mbukak kanggo Pengunjung
toto

Caesars’ Horseshoe Lake Charles mbukak kanggo Pengunjung

Perusahaan casino-hiburan anjog, Caesars Hiburan, ngrayakake Opening ajang anyar, Horseshoe Lake Charles.

Horseshoe Lake Charles Saiki Dibukak kanggo Pengunjung
Opening upacara Horseshoe Lake Charles dumunung ing kidul-kulon Louisiana kebungkus munggah ana 12. Desember tanggal cocog tanggal Opening pisanan announced saka Caesars Entertainment. Saliyane pesta sing spektakuler, upacara kasebut uga menehi kembang api sing apik banget. Grand opening uga nawakake hiburan music live, taruhan lan aktivitas liyane fun.

Panggonan anyar nggunakake lokasi sing biyen digunakake dening Caesars Entertainment’s Isle of Capri Lake Charles. Sayange, amarga pengaruh angin Demo Slot topan Laura, Pulo Capri rusak maneh ing taun 2020. Banjur, luwih saka rong taun, properti kasebut ditutup, uga kena pengaruh pandemi.

Saiki, Horseshoe Lake Charles anyar Caesars mbukak kanggo pengunjung lan nawakake akeh fasilitas kanggo para tamu. Properti 60.000 meter persegi sing wis direnovasi kanthi lengkap duwe kamar hotel anyar, toko makan sing unik lan nawakake akeh hiburan. Pengunjung saka ajang sing seneng gambling temtu bakal kaya mesin slot lokasi lan game table. Horseshoe Lake Charles nawakake meh 1.000 mesin slot nanging uga ana kamar poker WSOP resmi. Bettors sing ngunjungi papan anyar uga bisa nemu kabeh-anyar Caesars Sportsbook.

Ing sisih liya, ana luwih saka 250 kamar hotel kanthi desain unik lan akeh toko omben-omben lan panganan. lokasi uga anticipates introduksi saka stopkontak Gordon Ramsay Steak misuwur multi-Michelin-bintang ing sawetara titik taun Totobet HK sabanjuré. Apa maneh, Horseshoe Lake Charles uga bakal mbukak area kolam sing anyar.

Sawise Rong Taun, Venue Akhire Dibukak
Mbalik ing Oktober, Caesars announced tanggal ngrancang kanggo Opening Horseshoe Lake Charles. Ing wektu woro-woro kasebut, presiden lan COO perusahaan, Anthony Carano, ngakoni manawa nalika nutup Pulo Capri ing taun 2020, perusahaan kasebut ora ngarep-arep bakal ditutup nganti suwe.

” Nalika nutup Pulo Capri ing taun 2020, kita ora ngarep-arep properti kasebut bakal ditutup nganti suwe. “

Anthony Carano, presiden lan COO saka Caesars Entertainment Pengeluaran SDY
Nanging, dheweke nuduhake manawa perusahaan seneng ndeleng kerja keras sing ditindakake ing properti iki lan kepenak sing bakal ditindakake kanggo para tamu. “We look nerusake kanggo sambutan partners lan masyarakat kanggo ngrameke karo kita nalika kita mèngeti tonggak sejarah iki lan introduce menyang Horseshoe Lake Charles,” Carano nambah.