ESA Gaming Menambah ‘Pelumba Roket’ pada Portfolio EasySwipe
toto

ESA Gaming Menambah ‘Pelumba Roket’ pada Portfolio EasySwipe

ESA Gaming telah menambah permainan baharu pada portfolio EasySwipe khususnya, yang ingin membina pengalaman yang lebih inovatif untuk sektor live hk iGaming. Tambahan terbaru ialah permainan gaya ranap yang dipanggil Rocket Racers . Ini adalah cara yang berbaloi untuk menambah portfolio permainan syarikat dan membantu membina pengalaman inovatif yang diminati pengguna.

ESA Gaming Membawakan Permainan Ranap Baharu kepada iGaming
Permainan futuristik membolehkan pemain memilih roket yang kemudiannya dihantar ke angkasa, melonjak melalui galaksi, untuk peluang mengumpul kemenangan besar. Roket itu terus melambung sehingga mencapai titik pecahnya. Titik pecah ini berbeza dari satu pusingan ke pusingan seterusnya dan tiada pemain dapat mengetahui bila ia akan datang.

Walau bagaimanapun, pemain yang bersedia untuk menolak jumlah kemenangan Pengeluaran SDY mereka ingin melepak lebih lama. Kemenangan maksimum daripada permainan ialah x2500 daripada pertaruhan asal, yang merupakan jumlah yang hebat untuk diterokai. Terdapat faedah untuk mengeluarkan roket angkasa lepas lebih awal, tetapi juga bertahan dalam usaha untuk menuntut kepingan pai yang lebih besar. ESA Gaming amat berbangga dengan tajuk permainan baharunya yang merupakan tambahan yang bagus kepada portfolio inovatif permainan EasySwipenya.

Portfolio ini sudah termasuk pilihan popular lain, seperti Lombong Gola, Fruitz & Spinz, FruitStaxx, Lombong Bola Keranjang dan lain-lain. Sementara itu, ESA Gaming terus mengembangkan jangkauan geografinya secara sistematik dengan lesen untuk beroperasi di Greece, Sweden, Portugal, Itali, Romania, Malta, Denmark, Colombia dan banyak lagi. Ketua pemasaran ESA Gaming mengalu-alukan peluang ini dan berkata:

Rocket Racers ialah gelaran baharu yang menarik yang kami pasti pemain akan menikmati dan melihat kami melancarkan kandungan gaya ranap buat kali Keluaran SGP pertama, menegak yang telah mendapat populariti hebat baru-baru ini. Kami berbesar hati untuk mengeluarkan permainan ini, kerana ia menetapkan nada untuk beberapa bulan akan datang di mana anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak tajuk ditambahkan pada portfolio EasySwipe.

Ketua pemasaran ESA Gaming mengalu-alukan peluang ini
Genre permainan ranap telah bermula sejak akhir-akhir ini, dengan permainan mencipta pengalaman baharu yang pemain gembira untuk meneroka sepenuhnya. Inilah sebabnya mengapa ESA, dan yang lain, konsisten dalam membina pengalaman baharu yang boleh mereka kongsikan dengan pemain dari semua lapisan dan merentasi ratusan pengendali.